A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Красноїльської селищної ради Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі ДК 021:2015 -15110000-2 М»ясо: номенклатурні позиції ДК 021:2015 -15112130-6 Курятина (стегно куряче), ДК 021:2015 -15112300-9 Печінка свійської птиці(печінка куряча) за кодом ДК 021:2015:

Дата: 21.03.2024 11:00
Кількість переглядів: 4

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі ДК 021:2015 -15110000-2 М»ясо: номенклатурні позиції ДК 021:2015 -15112130-6 Курятина (стегно куряче), ДК 021:2015 -15112300-9 Печінка свійської птиці(печінка куряча)

 

за кодом ДК 021:2015:  розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

 1.1. найменування замовника: Відділ освіти Красноїльської селищної ради Чернівецького району Чернівецької області

1.2. місцезнаходження  замовника: смт. Красноїльськ, вул.. Штефана чел Маре,157

1.3. ідентифікаційний код замовника: 41216361

1.4.  категорія замовника: ) підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі»

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  ДК 021:2015 -15110000-2 М»ясо: номенклатурні позиції ДК 021:2015 -15112130-6 Курятина (стегно куряче), ДК 021:2015 -15112300-9 Печінка свійської птиці(печінка куряча)

  за кодом ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника (далі товар)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:  відкриті торги з особливостями

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:    37868 грн.00коп.

 Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі  визначена шляхом вивчення ринку за допомогою інтернет-ресурсу.

Розмір бюджетного призначення:  згідно з  довідкою № 16 від 21.02. 2024р. Потреба визначена, на підставі клопотань директорів закладів.

    1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

№ п/п

Найменування товару

Од. вим.

Кіл-ть

Вимоги до предмета закупівлі

1

Печінка куряча

кг

100

Печінка куряча має відповідати ДСТУ 3143

Печінка куряча охолоджена на зовнішній вигляд повинна бути чиста, відділена від жовчного міхура та жиру, без кров’яних згустків, лімфатичних вузлів та залишків зв’язок. Колір та запах повинні бути притаманні даному виду продукції.

Українського виробництва.

2

Куряче стегно

кг

277

Відповідати ДСТУ і підтверджуватися сертифікатами якості або декларацією виробника. Охолоджене з температурою в товщині м’якоті не більше 4°С не менше 0°С.

Поверхня має бути без колодочок і волосків, без слизу, суха. Колір блідо-рожевий. М’язова тканина щільна, пружна, при надавлюванні пальцем ямка, що утворюється, швидко вирівнюється. Запах специфічний, властивий свіжому м’ясу відповідного виду птиці. Допускаються незначні опіки. Тушки не повинні мати згустків крові і ділянок, в які просочилася жовч. Філе натуральне без шкіри і поверхневої плівки, сухожилки перерізані в двох-трьох місцях.

Тара має бути чиста, суха, без плісняви і стороннього запаху, щоб забезпечити філе від пошкоджень і забруднення. Ящики мають бути з середини вистелені пергаментом, згідно з ГОСТ 1341, підпергаментом – згідно з ГОСТ 1760, або целюлозною плівкою – згідно з ГОСТ 7730. Таким чином, щоб уникнути можливості пошкодження Товару, знищення, псування, погіршення його якісних характеристик, втрати товарного виду, деформування під час транспортування і зберігання.

Українського виробництва.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень