A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Красноїльської селищної ради Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015: 15112120-3 Індичатина ( м»ясо стегна без кістки)

Дата: 25.04.2024 15:15
Кількість переглядів: 6

Відділ освіти Красноїльської селищної ради Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015: 15112120-3
Індичатина ( м»ясо стегна без кістки)

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

 1.1. найменування замовника: Відділ освіти Красноїльської селищної ради Чернівецького району Чернівецької області

1.2. місцезнаходження  замовника: смт. Красноїльськ, вул.. Штефана чел Маре,157

1.3. ідентифікаційний код замовника: 41216361

1.4.  категорія замовника: ) підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі»

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  ДК 021:2015: 15112120-3
Індичатина ( м»ясо стегна без кістки)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:  запит ціни та пропозиції, UA-2024-04-23-011714-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:    21355грн.00коп.Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі  визначена шляхом вивчення ринку за допомогою інтернет-ресурсу ( ціни  Міністерста фінансів( https://index.minfin.com.ua))станом на  24.04.2024р.Розмір бюджетного призначення:  згідно з  довідкою 36 від 16.04.2024р.(додатково виділені кошти). Потреба визначена, на підставі клопотань директорів закладів освіти .

    1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

№ п/п

Найменування товару

Од. вим.

Кіл-ть

Вимоги до предмета закупівлі

1

М»ясо стегна індика без кістки

кг

88

М'ясо стегна індички без кістки, без стороннього запаху, охолоджене,без кістки, у вакумі не повинно бути залишків шкіри, згустків крові, забруднень. Поверхня помірно волога, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. Консистенція м’яса щільна, ямки від надавлювання пальцем швидко зникають, м’ясний сік – прозорий. Запах – характерний для зрілого м’яса. Товар повинен бути упакований у відповідності до встановлених загальнодержавних стандартів і технічних умов, а також таким чином, щоб уникнути можливості пошкодження Товару, знищення, псування, погіршення його якісних характеристик, втрати товарного виду, деформування під час транспортування і зберігання(вакум). Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», вказаному ДСТУ 3143

Українського виробництва.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень