A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Красноїльської селищної ради Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі масла вершкового за кодом ДК 021:2015: 15530000-2 Вершкове масло

Дата: 16.01.2024 11:50
Кількість переглядів: 17

Відділ освіти Красноїльської селищної ради Чернівецького району Чернівецької області

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі   масла вершкового за кодом ДК 021:2015:  15530000-2 Вершкове масло

за кодом ДК 021:2015:  розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

 1.1. найменування замовника: Відділ освіти Красноїльської селищної ради Чернівецького району Чернівецької області

1.2. місцезнаходження  замовника: смт. Красноїльськ, вул.. Штефана чел Маре,157

1.3. ідентифікаційний код замовника: 41216361

1.4.  категорія замовника: ) підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі»

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015:  15530000-2 Вершкове масло(далі товар)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:  запит ціни та пропозиції

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:    121554 грн. 75коп.

 Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі  визначена шляхом вивчення ринку за допомогою інтернет-ресурсу, та на підставі ціни діючого договору на постачання овочів та фруктів.

Розмір бюджетного призначення:  згідно з  бюджетним запитом на 2024р.

    1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Товар, що постачається, повинен відповідати діючим на території України вимогам до якості, які встановлюються законодавством України, та з урахуванням та дотриманням вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (від 23.12.1997 №771/97-ВР) і Інструкцією з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженою спільним наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства  охорони здоров’я України від 17.04.2006  №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров’я України від 26.02.2013 №202/165).

 

 

Назва предмету закупівлі

Кількість

 

 

 

 

 

Масло вершкове з умістом жиру не менше 72.5 %, натуральний склад, вершки або продукти перероблення коров’ячого молока. Однорідна, пластична, щільна, поверхня на розрізі блискуча або слабкоблискуча, у розтопленому стані — прозора, без осаду. Колір від світло-жовтого до жовтого, однорідний за всією массою.  Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ4399:2005, що має бути зазначено на упаковці та іншим ТУ, ГОСТ, іншим технічним умовам діючим в Україні. Товар не повинен містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

Пакування і тара. Масло вершкове щільним монолітом (маса нетто 5кг) повинно бути запаковане в ящики із гофрованого картону вистелені пергаментом, алюмінієвою фольгою полімерною плівкою або іншим пакувальним матеріалом. Всі пакувальні матеріали повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади  у сфері охорони здоров’я України та забезпечувати збереження продукції під час транспортування та зберігання.

Маркування. Кожна пакувальна одиниця маркується фарбою, яка не змивається, за допомогою трафарету, штампу, наклеювання етикетки із за значенням інформації визначеної ДСТУ 4399:2005 «Масло вершкове. Технічні умови».

Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавствомУкраїни та може містити додаткову інформацію визначену виробником.

Термін придатності. Термін придатності товару до споживання в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 80 %

Країна походженняУкраїна

 

 

 

335 кг

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень