A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Красноїльської селищної ради Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі сиру кисломолочного,твердого  15540000-5 Сирні продукти (номенклатурні позиції 15542200-1 м'який сир (сир кисломолочний), 15544000-3 твердий сир)

Дата: 23.01.2024 16:05
Кількість переглядів: 20

Чернівецької області

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі сиру кисломолочного,твердого  15540000-5 Сирні продукти (номенклатурні позиції 15542200-1 м'який сир (сир кисломолочний), 15544000-3 твердий сир)

за кодом ДК 021:2015:  розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

 1.1. найменування замовника: Відділ освіти Красноїльської селищної ради Чернівецького району Чернівецької області

1.2. місцезнаходження  замовника: смт. Красноїльськ, вул.. Штефана чел Маре,157

1.3. ідентифікаційний код замовника: 41216361

1.4.  категорія замовника: ) підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі»

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  

  сиру кисломолочного,твердого  15540000-5 Сирні продукти (номенклатурні позиції 15542200-1 м'який сир (сир кисломолочний), 15544000-3 твердий сир)

за кодом ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника (далі товар)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:  відкриті торги з особливостями UA-2024-01-23-014967-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:     грн.00коп.

 Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі  визначена шляхом вивчення ринку за допомогою інтернет-ресурсу

Розмір бюджетного призначення:  згідно з  кошторисом на  2024р.

 

1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі 

1

Сир кисломолочний – 860кг.

Сир кисломолочний - консистенція та зовнішній вигляд: м’яка, мазка або розсипчаста. Дозволено незначну крупинчастість та незначне виділення сироватки. Вимоги до сировини - молоко коровяче не нижче 1 сорту, незбиране, кислотність титрована в межах 170-250 Т, вологістю 65-80%. Масова частка жиру 9%-18%, масова частка білка не менше ніж 14%.

Сир кисломолочний повинен бути білого, біло-кремового кольору, зі смаком свіжого кисломолочного продукту, мати – розсипчасту, м’яку та суху консистенцію без ознак прокислого продукту. Не має бути стороннього запаху та смаку, а також плісняви, гнилі, домішок.

Продукт має бути фасований у політіленові пакети, вага не більше 1 кг. Пакування здійснюють способом, який гарантує зберігання продукту відповідно стандарту. Без ГМО.

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 4554:2006.

Маркування Державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

2

Сир твердий  120кг.

Сир твердий - вимоги до сировини виготовлений з коров’ячого молока, масовою часткою жиру не менше – 45-50%. Сир який визріває під дією мікроорганизмів заквашувальних культур та ферментівз високою або низькою температурою оброблення сирного зерна та який пресують. Смак і запах - специфічний сирний, без сторонніх присмаків і запахів. Колір - однорідний за всією масою, від білого до жовтого.

Консинстенція – пластична, ніжна, однорідна за своєю масою.

Поверхня чиста, рівна, покрита щазхисним покриттям. Форма головки – брусок або сфера. Розфасований по 3 – 5 кг.

По якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам (ДСТУ 6003:2008, ДСТУ 4421:2005  ), не містити ГМО, без домішок, що заборонені для харчування дітей.

Маркування державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень