A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Красноїльської селищної ради Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Мудьтимедійне обладнання (Комплект мультимедійного обладнання Тип 3 , Тип 1 , інтерактивна дошка) ДК 021:2015: 32320000-2 Телевізійне й аудіовізуальне обладнання

Дата: 30.05.2024 11:41
Кількість переглядів: 40

Відділ освіти Красноїльської селищної ради Чернівецького району Чернівецької області

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Мудьтимедійне обладнання (Комплект мультимедійного обладнання Тип 3 , Тип 1 , інтерактивна дошка) ДК 021:2015: 32320000-2 Телевізійне й аудіовізуальне обладнання

 

за кодом ДК 021:2015:  розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

 1.1. найменування замовника: Відділ освіти Красноїльської селищної ради Чернівецького району Чернівецької області

1.2. місцезнаходження  замовника: смт. Красноїльськ, вул.. Штефана чел Маре,157

1.3. ідентифікаційний код замовника: 41216361

1.4.  категорія замовника: ) підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі»

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  

 

  за кодом ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника (далі товар)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:  відкриті торги з особливостями UA-

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:    586 300 грн.00коп.

 Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі  визначена шляхом вивчення ринку за допомогою інтернет-ресурсу, та на підставі ціни діючого договору на постачання овочів та фруктів.

Розмір бюджетного призначення:  згідно з  кошторисом 2024р. Потреба визначена, на підставі клопотань № 75,92,32,63,18.

    1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: 

Назва обладнання

Технічні характеристики

К-сть, шт.

1

Комплект мультимедійного обладнання Тип 3

Інтерактивна панель.

Пристрій має бути виконаний у вигляді єдиного конструктивного рішення, мати вбудований блок живлення для безпечної роботи, мати металевий захисний корпус, а дисплей має бути захищено загартованим склом з антивідблисковим покриттям. Інтерактивна панель має працювати під керуванням операційної системи Android 11.0 або новішою. Для розширення функціоналу та швидкої взаємодії з користувачем може бути під’єднаній зовнішній або внутрішній комп’ютер.

Внутрішня та зовнішня операційні системи мають працювати одночасно для швидкого перемикання між собою та спільної роботи. Керування сенсорним екраном має відбуватись як спеціалізованим стилусом так і за допомогою дотиків пальців.

Повинна бути можливість підключення до інтерактивної панелі 3 (трьох) персональних комп'ютерів або ноутбуків з можливістю керування ними за допомогою тач-функцій панелі.

Пристрій має підтримувати можливість працювати у горизонтальній площині (в якості інтерактивного стола) та у вертикальній площині в альбомному (горизонтальному) та портретному (вертикальному) розміщенні, за рахунок конструктивних особливостей.

Екран має бути розміром за діагоналлю не менше ніж 65 дюймів, роздільна здатність – не менше 3840х2160 точок, крок точок має становити не більше 0,372 мм, виконаний за технологією DLED (Direct LED) або еквівалент, кути огляду по горизонталі та вертикалі мають становити не менше 178°,  яскравість – не менше 400 кд/м2, контрастність – не менше 4000:1 (планерне перемикання), час відгуку – не більше 10 мс. Мати можливість автоматичної зміни яскравості екрану в залежності від освітлення у приміщенні. Розпізнавання дотиків за інфрачервоною технологією – не менше 40 одночасно – режим дотику, та не менше 40 одночасно - режим письма, точність позиціонування має становити 1 або не більше 1,5мм, частота оновлення екрана має становити не менше 60Гц.

Захищати екран від пошкоджень має матове антивідблискове загартоване скло не менше 3,2мм, скло має бути зафіксоване в металевому копусі та на металевих розвісах для пружності та безпеки оточуючих, також між загартованим склом та екраном не має залишатися вільний простір щоб не було відблисків.

Операційна система Android версії не нижче 11.0, на базi процесора не нижче Cortex A73 Quad Core + Cortex A53 Quad core

Графічний процесор не нижче MaliG52 MP8 (або еквівалент)

Об’єм встановленої оперативної пам'яті не менше 8 ГБ

Розмір внутрішньої пам'яті не менше 64 ГБ  Також має містити зовнішній слот з легким доступом, для розширення пам’яті збереження файлів за допомогою встановлення карт SD CARD.

Додатковий  комп’ютерний модуль:  

Комп’ютер має бути виконаний у вигляді єдиного конструктивного рішення (моноблок) та бути рекомендованим виробником інтерактивної панелі. Для поєднання з інтерактивною панеллю не повинні використовуватися зовнішні комунікаційні дроти чи інші додаткові засоби. Тип роз'єму комп'ютера для підключення до інтерактивної панелі 80-pin. В комп'ютері має бути вбудований блок живлення для безпечної роботи, та металевий захисний корпус, також він мусить бути стійким до фізичних струсів під час роботи або переміщення.

Комп’ютер має мати можливість встановлення карти стандарту мобільних операторів України, для забезпечення автономного доступу до мережі інтернет без використання підключення до інших бездротових або дротових мереж.

Операційна система, яка вже попередньо встановлена, має бути Windows 11 Pro.

Процесор повинен бути потужним та сучасним, із запасом в технічних характеристиках для використання не менше трьох років, кількість фізичних обчислювальних ядер – не менше 4, кількість обчислювальних потоків не менше 8, базова тактова частота – не менше 1.6 ГГц, максимальна тактова частота не менше 4.2 ГГц, підтримка технології збільшення тактової частоти Turbo Boost або еквівалент, кеш пам'ять не менше 6МБ, з вимогою до продуктивності системи охолодження не більше 25 Вт, тип пам'яті DDR4, максимальне число каналів пам'яті не менше 2.

Оперативна пам'ять: об'єм – не менше 8 ГБ DDR 4 одним модулем, максимальний можливий об’єм оперативної пам'яті повинен становити не менше 64Гб.

Накопичувач: тип – твердотілий накопичувач (SSD на основі флеш-пам'яті), об'єм – не менше 256 ГБ, з інтерфейсом М.2 для високої продуктивності та можливості майбутньої

модернізації.

Аудіо та відео:

Наявність вбудованих стерео динаміків кількістю не менше 2-х, та потужністю не менше 16 Вт кожен, та вбудованого сабвуфера (низькочастотний динамік) не менше одного, потужністю не менше 16 Вт, наявність порту лінійного аудіовходу, наявність порту мікрофонного аудіовходу.

Наявність вбудованого мікрофонного масиву з звуковим захватом не менше 8 метрів. Наявність вбудованої камери з роздільною здатністю сенсора не менше 2МП та кутом огляду не менше 100°;

Мережеві підключення:

Інтегрований мережевий адаптер стандарту  Gigabit Ethernet з не менш ніж двома портами (RJ45-in та RJ45-out), інтегрований адаптер (або адаптери) Wi-Fi стандарту не нижче IEEE 802.11 a, b, g, n, ac (2.4 / 5 ГГц);

Інтерфейси вводу-виводу інтерактивної панелі:

Наявність виходу HDMI не менше 1, наявність входу DP не менше 1, наявність входу HDMI  не менше 2, кількість портів USB типу 3.0 не менше 2, кількість портів USB типу 2.0 не менше 1. Кількість портів USB типу С не менше 1. Кількість портів USB типу 3.0  не менше 2,  кількість Touch-портів не менше 3,  наявність входу VGA не менше 1, наявність аудіо входу не менше 1, та наявність аудіо виходу не менше 1, тип аудіо-роз'єму 3.5мм, роз'єм для управління типу Serial RS232 не менше 1, наявність роз'єму LAN (RJ-45) не менше 2, SD CARD SLOTx1;

Інтерфейси вводу-виводу інтерактивної панелі на лицьовій панелі:

Кількість портів USB типу С не менше 1, USB типу 3.0 не менше 2;

Аксесуари:

Наявність стилусів для письма у кількості не менше 6 штук, один з яких мультифункціональний і може використовуватися в якості презентера та має функцію писання різною товщиною залежно від сили натиску. Наявність пульта дистанційного керування, наявність інструкції з експлуатації, наявність гарантійного талона,

наявність HDMI кабеля довжиною не менше 3м,

наявність Touch USB-кабелю (Тип А-Тип В) довжиною не менше 3м;

Повинна мати вбудовані «OFFLINE» (використання ПЗ у внутрішній мережі без посилання на зовнішні сервіси (інтернет, хмарні сервіси, зовнішні мережі)

програмно –апаратні технології, програмне забезпечення для інтерактивного навчання: з функцією розділення екрану на 4 частини і можливістю одночасного писання в кожній з них різними кольорами; Функція поширення матеріалів з екрану за допомогою QR-коду. Зберігання зображень у пам'яті інтерактивного екрану. Підтримка писання різною товщиною залежно від сили натиску за допомогою мультифункціонального стілуса (Вказати назву ПЗ, виробника ПЗ, версію ліцензії ПЗ.).

Програмне забезпечення повинно мати вбудовані «OFFLINE» (використання ПЗ у внутрішній мережі без посилання на зовнішні сервіси (інтернет, хмарні сервіси, зовнішні мережі) програмно –апаратні технології, програмне забезпечення для бездротового керування аудиторією, що дозволяє підключати пристрої студентів (планшети, смартфони тощо) до ноутбуку, ПК вчителя, об'єднувати їх в групи, передавати екран на підключені пристрої, використовувати єдиний екран, відображувати декілька екранів підключених пристроїв; наявність ліцензії на не менше 5 підключень без обмеження терміну дії ліцензії на користування. Додатково повинно мати функціонал:

Режим монітора. В цьому режимі вчитель може бачити статуси учнів;

Показати або приховати головний інтерфейс програми на комп'ютері;

Почати або зупинити передачу голосу учням;

Запросити учня для перевірки на робочому столі комп'ютера вчителя, а також демонстрації іншим;

Відкрити інструмент для письма на екрані;

Запис трансляції в файл;

Перемикання між повноекранним і віконним режимами;

Налаштування якості трансляції екрана, не менше 4 рівнів якості;

Вихід з екрану трансляції.

(вказати назву ПЗ, виробника ПЗ, версію ліцензії ПЗ. Для перевірки відповідності технічних характеристик надати посилання на веб сторінку виробника ПЗ або інший документ від виробника ПЗ, який підтверджує відповідність технічним характеристикам). Повинно мати схвалення, ГРИФ МОН (надати документальне підтвердження).

Програмне забезпечення, яке поєднує в собі всі функції, необхідні для читання, редагування і створення файлів PDF, Word, Excel і PowerPoint, і є найбагатшою і багатофункціональним рішенням для особистого або професійного використання (Вказати назву ПЗ, виробника ПЗ, версію ліцензії ПЗ).

Програмне забезпечення з функцією виводу зображення через бездротову трансляцію екрану зовнішніх пристроїв на базі ОС Windows, iOS, MacOS, Android, в кількості не менше 4-х екранів одночасно.  Відображення вмісту з екрана пристрою користувача (наприклад, комп'ютера, ноутбука, телефону, планшета) на інтерактивний екран і навпаки,

управління інтерактивним екраном з пристрою користувача і навпаки;

управління правами користувачів під час презентацій;

Потокове передавання з камери мобільного пристрою на інтерактивний екран (Вказати назву ПЗ, виробника ПЗ, версію ліцензії ПЗ..

Спеціалізоване програмне забезпечення:

Програмне забезпечення для створення інтерактивних уроків, учбових завдань, з вбудованою бібліотекою статей, зображень, 3D-переглядів, програм, ефектів та ігор, з повною ліцензією на використання протягом не менше 36 місяців (Вказати назву ПЗ, виробника ПЗ, версію ліцензії ПЗ. Для перевірки відповідності технічних характеристик надати  посилання на веб сторінку виробника ПЗ або інший документ від виробника ПЗ, який підтверджує відповідність технічним характеристикам.).

Функції безпечного користування:

Налаштування прав доступу до інтерактивної панелі за допомогою безконтактної авторизації з використанням ключ-карти.

На панелі має міститись фізична кнопка, що дозволяє здійснити ввімкнення/вимкнення вбудованих камери та мікрофонного масиву для забезпечення приватності.

Утиліта для увімкнення режиму захисту очей з швидким доступом через екранне меню.

Комплектується настінним кріпленням.

Гарантія: не менше 36 місяців.

3

2

Інтерактивна дошка

Дошка прямої проекції з можливістю настінного кріплення;

Робоча поверхня білого кольору, тверда, зносостійка, антивандальна, матова, зі спеціальним антибліковим покриттям і металевою рамкою;

Розмір проекційної частини: не менше 77,1”;

Розмір активної частини з урахуванням «гарячих клавіш» не менше 80”;

Технологія: інфрачервона сенсорна технологія;

Кількість дотиків: не менше 10;

Гарячі клавіші: наявність не менше 23 гарячих клавіши по обох сторонах поверхні;

Роздільна здатність: не менше 32767*32767;

Швидкість реагування: не більше 5ms;

Точність позиціонування: не більше +/-1mm;

Дошка повинна забезпечувати підтримку управління контентом безпосередньо за допомогою дотиків пальців рук та маркерів;

Додатково: наявність не менше 1 маркеру та 1 указки;

Тип інтерфейсу - USB;

Живлення: за допомогою USB інтерфейсу, довжина USB кабелю не менше 4 м;

Наявність програмного забезпечення українською мовою з можливістю створення інтерактивних уроків, функцією інтерактивного класу з можливістю бездротового підключення комп’ютерів або планшетів учнів до комп’ютера вчителя;

Гарантія: не менше 3-х років.

1

3

Комплект мультимедійного обладнання. Тип 1

А) Інтерактивна дошка:

Дошка прямої проекції з можливістю настінного кріплення;

Робоча поверхня білого кольору, тверда, зносостійка, антивандальна, матова, зі спеціальним антибліковим покриттям і металевою рамкою;

Розмір проекційної частини: не менше 77,1”;

Розмір активної частини з урахуванням «гарячих клавіш» не менше 80”;

Технологія: інфрачервона сенсорна технологія;

Кількість дотиків: не менше 10;

Гарячі клавіші: наявність не менше 23 гарячих клавіши по обох сторонах поверхні;

Роздільна здатність: не менше 32767*32767;

Швидкість реагування: не більше 5ms;

Точність позиціонування: не більше +/-1mm;

Дошка повинна забезпечувати підтримку управління контентом безпосередньо за допомогою дотиків пальців рук та маркерів;

Додатково: наявність не менше 1 маркеру та 1 указки;

Тип інтерфейсу - USB;

Живлення: за допомогою USB інтерфейсу, довжина USB кабелю не менше 4 м;

Наявність програмного забезпечення українською мовою з можливістю створення інтерактивних уроків, функцією інтерактивного класу з можливістю бездротового підключення комп’ютерів або планшетів учнів до комп’ютера вчителя;

Гарантія: не менше 3-х років.

Б) Мультимедійний проєктор з короткофокусним об’єктивом:

Проекційна система: DLP;

Яскравість: не менше 3600AL, люмен;

Контрастність: не менше 20000:1;

Співвідношення сторін: нативний 4:3 (можна вибрати співвідношення сторін 5);

Роздільна здатність: XGA (1024X768), підтримка VGA(640 x 480) до WUXGA_RB(1920 x 1200);

Вбудований динамік: не менше 10Втx1;

Рівень шуму: не більше 34 дБ;

Сумісність з HDTV: 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p;

Підтримувані стандарти відео: NTSC, PAL, SECAM, SDTV (480i/576i), EDTV (480p/576p, HDTV (720p, 1080i/p 60 Гц)

Інтерфейси:

HDMIx2;

PC (D-sub 15pin) не менше 2;

(D-sub 15pin,Female)x 1;

Audio in(mini jack) не менше 2;

Audio out (mini jack)x 1;

RS232 In (D-sub 9pin, male)x 1;

USB TypeA x1 (power only 1.5A);

USB Type mini Bx1;

Аксесуари:

Стандартний: Пульт дистанційного керування із шнуром живлення батареї (за регіоном) Короткий посібник з початку роботи Гарантійний талон (за регіонами);

Блок живлення: 100 до 240 В змінного струму, 50/60 Гц;

Споживання енергії: не більше 260 Вт, режим очікування <0,5 Вт;

Вага: 2,6 кг.

Ресурс лампи: ЕКО - не менше 10000 годин; Зберігаючий- не менше 15000 годин; Нормальний - не менше 6000 годин;

Гарантія: не менше 36 місяців.

В) Настінне кріплення для проектору:

Тип: настінне кріплення для короткофокусного проектору;

Максимальне навантаження: не менше 9 кг;

Регулювання: нахил, поворот;

Кут повороту: не менше 20 °;

Ємність для укладання кабелів;

Мінімальна відстань від стіни: не менше 890 мм;

Максимальна відстань від стіни не менше 1520 мм;

Гарантія на кріплення: не менше 60 місяців.

Г) Кабель HDMI:

Інтерфейс: HDMI;

Довжина, м: не менше 10.0;

Гарантія: не менше 12 місяців.

2

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень