ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо(Номенклатурні позиції: 15113000-3 Свинина, 15112130-6 Курятина (філе куряче)(далі - Товар
Відділ освіти Красноїльської селищної ради Чернівецького району Чернівецької області
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо(Номенклатурні позиції: 15113000-3 Свинина, 15112130-6 Курятина (філе куряче)(далі - Товар), 15112120-3 – Індичатина(філе стегна індика), 15111100-0 - Яловичина
(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
1.1. найменування замовника: Відділ освіти Красноїльської селищної ради Чернівецького району Чернівецької області
1.2. місцезнаходження замовника: смт. Красноїльськ, вул.. Штефана чел Маре,157
1.3. ідентифікаційний код замовника: 41216361
1.4. категорія замовника: ) підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі»
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):
за кодом ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника (далі товар) ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо(Номенклатурні позиції: 15113000-3 Свинина, 15112130-6 Курятина (філе куряче)(далі - Товар), 15112120-3 – Індичатина(філе стегна індика), 15111100-0 - Яловичина
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: запит ціни та пропозиції, UA-2024-11-13-016841-a
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 255 693 грн.00коп.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі визначена шляхом вивчення ринку за допомогою інтернет-ресурсу, та на підставі цін на сайті Міністерства фінансів України станом на 13.11.2024р.
Розмір бюджетного призначення: згідно з кошторисом. Потреба визначена, на підставі розрахунку 17.
-
- Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
- Товар, що постачається, повинен відповідати діючим на території України вимогам до якості, які встановлюються законодавством України, та з урахуванням та дотриманням вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (від 23.12.1997 №771/97-ВР) і Інструкцією з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженою спільним наказом Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 17.04.2006 №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров’я України від 26.02.2013 №202/165).
- Постачальник гарантує якість Товару, що постачається Замовнику за Договором (гарантії якості діють протягом всього встановленого строку, при умові дотримання Замовником умов зберігання, зазначених на упаковці Товару).
- Термін придатності Товару на момент поставки повинен становити не менше 80% до загального строку зберігання.
- Кожна партія Товару має супроводжуватися документами (рахунками, накладними та документами, які засвідчують якість та безпеку Товару - декларація виробника/сертифікат відповідності/експертний висновок/санітарно-гігієнічний висновок тощо), а також документами, що засвідчують його походження, безпечність та відповідність вимогам стандартів, що діють на території України, із зазначенням ґатунку, категорії, дати виготовлення на підприємстві, терміну реалізації, умов зберігання (для товарів, що швидко псуються, термін реалізації і час виготовлення позначається у годинах).
- Товар має бути фасований в тару (сітки, ящики-лотки, гофроящик), на кожній одиниці фасування повинна бути інформація (етикетка, бірка, ярлик) і (або) напис на пакуванні з інформацією, що містить назву та адресу підприємства-виробника, вагу нетто, дату виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, відповідність стандартам, які діють на території України та ст.22 Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»
- Кількість товару має відповідати Заявці Замовника, упаковка – санітарно-гігієнічним нормам.